Inter Miami FC uitshirt seizoen 2023-2024

Inter Miami FC heeft vandaag het nieuwe uitshirt voor het aankomende seizoen bekend gemaakt. De Amerikaanse club speelt haar uitwedstrijden in overwegend zwart met roze accenten op het shirt. Het logo, details van de mouwen en de sponsor uitingen worden in het roze afgebeeld. Adidas heeft veel aandacht besteed aan het tenue en dat is te merken aan de kwaliteit en de details waar is aan gedacht.

Inter Miami FC speelt in het seizoen 2023-2024 met het nieuwe tenue in de De Major League Soccer. Het seizoen start voor de ploeg waar David Beckhem voorzitter van is op zondag 26 februari met een thuiswedstrijd tegen Montreal. Het nieuwe uittenue gaat voor het eerst gedragen worden op 12 maart tijdens de uitwedstrijd tegen New York City FC.

Geborduurd logo

Zoals geschreven heeft het Duitse sportmerk adidas alles uit de kast gehaald om de supporters te voorzien van een fraai shirt. Het logo van Inter Miami FC is geborduurd afgebeeld op de rechterborst. Daarnaast is het logo van adidas en de hoofdsponsor voorzien van een speciale laag waardoor supporters niet bang hoeven te zijn dat details van het shirt vervagen wanneer het veel wordt gewassen.

Op de mouwen van het Inter Miami FC uitshirt staat het logo van de MLS afgebeeld. Ook dit beeldmerk is geboudeerd afgebeeld op het tenue, wat zorgt voor een fraai gezicht. Het voetbalshirts word door de Amerikaanse club aangemerkt als ‘La Noche’. Mike Ridley, brand- en marketingmanager bij de voetbalclub, vertelt hierover: ”In samenwerking met adidas, de MLS en interne belanghebbenden hebben we een opvallend voetbalshirt ontwikkeld dat de energie en het enthousiasme van onze fans en de stad perfect verbeeldt.”

Adidas heeft ook een detail van de club verwerkt. De slogan ‘Freedom to Dream’ staat met tekst afgebeeld in de nek van het shirt. De club gebruikt de laatste jaren de slogan op diverse uitingen op sociale media en ook de supporters hebben de motto omarmt. Inter Miami FC is opgericht in 2018 en nam voor het eerst deel aan de MLS in 2020. De laatste periode begint de voetbalclub steeds meer status te winnen. Eigenaar José R. Mash heeft dan ook grote plannen voor de toekomst.

Marsman en Leerdam

Inter Miami FC heeft de beschikking over twee Nederlanders in de selectie. Doelman Nick Marsman en verdediger Kelvin Leerdam maken onderdeel van de selectie van trainer Phil Neville. In het verleden hebben onder meer bekende sterren als Gonzalo Higuaín onder contract gestaan. Daarnaast wordt Lionel Messi al maanden gelinkt aan een mogelijke overstap naar Inter Miami FC. De sterspeler heeft een aflopend contract bij PSG en heeft er nooit een geheim van gemaakt nog eens in de MLS te willen uitkomen.

Press ESC to close